-som selena gomez

Hver uke vil Topp.no svare på dine skjønnhet og sminke spørsmål. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en mail med ditt spørsmål til sminke@topp.no!

I denne ukens Topp.no svarer har vi valgt ut to spørsmål:

Fra Vivi:
Hei, jeg skal snart på ball, og bare lurte på hvordan man lager den frisyren der man har krøller/bølger og setter det opp i en sånn hårball?
Er det bare å krølle/bølge det og så sette det opp i en ball? Slik som Selena Gomez pleier å ha.

Selenas vakre manke er en av mange ting skjønnheten er kjent for. Foto: All Over Press
Selenas vakre manke er en av mange ting skjønnheten er kjent for. Foto: All Over Press


Hei Vivi!
Det aller beste når du skal lage en slik frisyre er å leke deg frem. Bruk krølltangen først, og ha i litt hårspray før du setter det opp i en ball. Pass på at du ikke bruker for mange lus, men kun fester de der hvor det trengs. Det som er penest med en slik frisyre er nemlig at det ser litt løst og ledig ut.

Det er viktig å huske på at Selena har veldig tykt og langt hår (ja, hairextentions). Så for å få mest mulig effekt kan du bruke noen clip-on hairextentions som du krøller før du fester det i håret, og blander inn med ditt eget.

Klem,
Kirby

Fra Josefine:
Hei Topp ! Jeg har noen spørsmål!
1. Jeg har veldig tørre lepper, har dere noen tips mot det? Jeg har prøvd alt, føler jeg.

2. Og har dere noen tips mot hudorm? De er skikkelig irriterende. De ligger rett under nesa og under leppa, hvordan kommer de?


Hei Josefine!
Så hyggelig at du sender oss spørsmål! For å svare på spørsmålet ditt om tørre lepper, så har vi skrevet en artikkel om dette tidligere, den kan du finner her.
Det er når kroppen produserer for mye sebum og døde hudceller som tetter utførselsgangen at hudormer dannes.

Det lønner seg ikke å klemme for mye på dem, men hvis de plager deg veldig anbefaler jeg deg å oppsøke en hudsalong for hjelp.

Lykke til!

Klem,
Kirby


Har du noen spørsmål du vil stille til Topp.no? Send oss en mail på sminke@topp.no med ditt spørsmål så vil vi svare deg.

Les mer om: trend, selena gomez

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjendis sladder

Kjendis sladder

10, Oslo

Hei jeg blogger denne bloggen om kjendiser.. Jeg liker spesielt Miley cyrus Jeg er bare 10 år og jeg blir kjemp glad om du skriver en kommentar

Kategorier

Arkiv

hits